Depeche Mode трибют от SNEAKERS в JOY Station

23 октомври, 21:45 ч.
Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3
 
Създадени през 1995, SNEAKERS се устремяват към преодоляване на стереотипа на обикновена трибют група, превръщайки се в сериозно присъствие на италианската ню уейв сцена. Бидейки истинските любители на 80-те години и специфичното им звучене, групата фокусира своята страст да почете един от най-значимите банди, представител на ню уейв и електрик поп звученето – Depeche Mode.
 
Като група, която се изявява на живо, SNEAKERS се характеризира не само с качество на музиката си, но и с цялостното художествено проектиране на своите концерти. С течение на годините бандата успешно пресъздава сетове от оригинални турнета на Depeche Mode, включително Touring the Angel, the 1993 Devotional Tour и the Singles tour. Освен познатите песни, концертите им включваща сценография, светлинни ефекти и видео, за да се пресъздаде автентично усещане на оригинален концерт.
 
Считана за един от най-добрите европейски трибют банди на Depeche Mode, SNEAKERS са се изявявали в стотици клубове и фестивали в Италия и в чужбина (Белгия, Франция, Швейцария, Турция, Румъния, Австрия), където тяхното шоу, посветено на бандата от Базилдън, винаги е хит.
 
През годините групата е имал няколко възможности да види на живо на своите идоли. През октомври 2004 се запознават с истинските Depeche Mode – които удостояват групата с коментара, че са един от най-добрите трибют банди, които са виждали и чували. През 2011 SNEAKERS подгряват за Andy Fletcher, на едно от италианските му турнета като диджей.
 
SNEAKERS обединяват музика от три епохи в историята на Depeche Mode – ерата от началото на 80-те с Vince Clarke, годините с Alan Wilder и най-новите, в епохата след неговото напускане.

Свързани новини

Група Фактор готви концерт с най-доброто

07.09.2021

Трибют на Adele от Lareena and Band

26.11.2015

Трибют на Aerosmith от "Big Ones"

16.11.2015

Elton John трибют в Joy Station

05.11.2015

Намигване към 70-те с ABBA Tribute

12.10.2015