Elton John трибют от Ultimate Elton в Joy Station

Ultimate Elton and The Rocket Band
13.11., 21:45ч., Joy Station
ул. Академик Стефан Младенов №3
 
В света на трибют изпълнителите има артисти, които изглеждат като почитания си идол. Други – звучат като него. Paul Bacon в ролята на Сър Elton John съчетава и двете. Ако си затворете очите и няма да повярвате на ушите си, а отворите ли ги – няма да повярвате и на тях. Той определено е артистът, които се доближава  най-успешно до оригиналния изпълнител.
 
"Ultimate Elton and The Rocket Band" са носители са на 1во място в престижния конкурс "National Tribute Awards“, огранизиран от влиятелната "Асоциация на Агентите“ във Великобритания и получават признания за страхотната си работа от музиканти и продуценти, работили с истинския Elton John.
 
 
"Ultimate Elton and The Rocket Band" успява да възпроизведе по впечатляващ начин някои от знаменитите концерти на поп идола, което ги утвърждава като една от водещите трибют групи във Великобритания. Въздействието от визуалната и вокална прилика е невероятно, а закупените от личната разпродажба на оригиналния изпълнител костюми допълват автентичността на изпълнението.
 
Този трибют концерт е едно динамично, въздействащо и незабравимо празненство, а многото световни хитове като "Candle in the Wind", "Don't Let The Sun Go Down On Me", "I'm Still Standing", "The Bitch is Back" и "Saturday Night's Alright For Fighting" истински затрудняват изпълнителите - предизвикателството е не коя песен да изпълнят, а коя да пропуснат, за да се поберат във времето, което имат…
 
Завладяващо, емоционално, зареждащо, разтърсващо и впечатляващо. Това може да очаквате от невероятния трибют концерт на Elton John от "Ultimate Elton and The Rocket Band". "Candle in the Wind", "Don"t Let The Sun Go Down On Me", "I'm Still Standing", "The Bitch is Back" и "Saturday Night's Alright For Fighting" са част от хитовете, които групата  изпълнява на живо. Останалото нека да е изненада. 

Свързани новини

Група Фактор готви концерт с най-доброто

07.09.2021

Трибют на Adele от Lareena and Band

26.11.2015

Трибют на Aerosmith от "Big Ones"

16.11.2015

Depeche Mode трибют от SNEAKERS

16.10.2015

Намигване към 70-те с ABBA Tribute

12.10.2015