Намигване към 70-те и 80-те с ABBA Tribute в JOY Station

16 октомври, 21:45 ч.
JOY Station, ул. Академик Стефан Младенов №3
 
В световната историята на поп музиката ABBA е играла водеща роля. Кой не помни класически хитове като “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez-vouz” и “The winner takes it all”. ABBA е един от най-успешните групи в света с над 200 милиона продадени албума (и над 370 милиона записа общо). ABBA Tribute се грижи за богатото музикално наследството на тази легендарна група.
 
ABBA Tribute Ви гарантира една много приятна вечер, през която със сигурност ще си тананикате и танцувате на тези силно разпознаваемите мелодии. Най-вероятно много от Вас ще си помислят “аз знаех всичките песни от репертоара” и това говори за величието на тази група и въздействието на музиката и. Феновете на ABBA не са единствено поколението от тяхното време, но и много млади хора и точно това доказва че тази музика е без време.
 
Полифоничното пеене е една от спецификите в звученето  на ABBA, а холандската трибют група “ABBA Тribute” успешно пресъздадат това. Те са способни да създават атмосферата и енергията типични за онези времена, а автентичните костюми от 70-те и 80-те (които сменят по време на програмата) допълват добрите  впечатления. От уважение към оригинала, артистите се стараят да възпроизвеждат максимално точно всяко тяхно изпълнение и всеки път се опитват да надминат себе си.
 
С двата най-добри вокала отпред (или, както ги наричат останалите, "танцуващите кралици“) и музикалното майсторство на музикантите около тях –  успехът е сигурен за всяка вечер на носталгия и удоволствие с музиката на АBBA.

Свързани новини

Агнета от ABBA представи солов сингъл

31.08.2023

ABBA THE SHOW вече и у нас

28.03.2023

Чака ни неясно бъдеще, смята той

17.01.2023

"Voyage" на ABBA стана мултиплатинен

09.11.2022

Новините покрай АBBA не спират

13.04.2022