Adam Lambert с официален клип към “Another Lonely Night” (видео)

След като издаде новия си албум The Original High, включващ хита “Ghost Town” (с над 100 милиона преглеждания в Spotify и над 32 милиона в YouTube), Adam Lambert пусна и видео към новата си песен “Another Lonely Night”, написана от Max Martin, Adam Lambert, Sterling Fox и Ali Payami.
 
 
Видеото е дело на видния моден фотограф Luke Gilford, по чийто адрес певецът казва: "Познаваме се от години – движим се в едни кръгове в LA. Почитател на работата му съм, и го видях на едно парти. Заговорихме за изкуство и музика и какви са моите и неговите планове за работа, и в един момент знаех, че когато дойде моментът за това видео, той ще бъде перфектният режисьор. Той се води от инстинктите и сърцето си, и е изключително отдаден на работата си. Luke има усета и окото да забележи уникалните неща.
 
Главната идея на видеото е да покаже, че много творци се чувстват живи тогава, когато създават нещо. Когато изгасим лампите и оставим костюмите настрана, много от нас се борят със самотата. Исках да нарисувам една картина, която да не е тъжна или весела, а по-скоро да покаже всичко между тези две емоции.”
 
The Original High дебютира в топ 3 на US Billboard, топ 10 в Обединеното кралство и топ 3 в международните класации, като спечели на Adam Lambert над 2,5 милиона продажби в световен план. 
 
Албумът The Original High на Adam Lambert е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Адам Ламбърт с нов сингъл и видео

11.01.2023

Queen Q&A довечера

01.10.2020

Adam Lambert - "Two Fux"

30.06.2017

Последни детайли около концерта на Queen

23.06.2016

Adam Lambert обещава уникално шоу

20.06.2016