Група Фактор подготвя най-големите си хитове за ексклузивен концерт в София

Българската рок група "Фактор" ще изнесе сърцат концерт в Joy Station на 18 септември.
 
Това е една от новите появи на музикантите на столична сцена след завръщането на фронтмена на групата Оги Цолов от САЩ. "В момента щипваме най-доброто от всичките ни периоди – вечните хитове, както и някои позабравени от широката публика. Репетициите текат с пълна пара и няма такъв кеф – да се събереш и да засвириш пак със стари приятели, братя по оръжие!", споделя с въодушевление певецът.
 
След загубата на дългогодишният китарист на групата Тони Андонов от близо 3 години мястото му е заето от друга рок-легенда - Петър Георгиев-Пешето. С него групата участва в юбилейният концерт на Александър Петров "Рок Поезия" през 2019 г.
 
В клуба в Студентски град темпото на шоуто ще диктува титулярният барабанист Йордан Стаменков, чиито постоянен адрес все още е отвъд Океана. Зад клавирите ще е както винаги Румен Лозанов, а поезията на Алексанрър Петров, Матей Стоянов и Веселин Тодоров ще пулсира в шлагери като "Приятели", "До последен час", "Главната улица", "Високото Момиче", "Съседката", "Непредвидливост" и др. 

 
Разбира се, на сцената ще видим и основателя на групата и автор на повечето песни, басистът, душа и идеолог на бандата - Веселин Тодоров. "Този клуб е посветен на рок музиката, създаден е за това, и друг такъв няма в България. Вярваме, че с музиката си ще накараме публиката да забравят кои са, ще се почувстват като преродени! Или както просто казваше  Асен Гаргов - ще им вземем акъла!", категоричен е Весо Тодоров. 
 
Освен добре познати и обичани от няколко поколения хитове на "Фактор", в сетлиста ще влязат нови песни като "Не ме събуждай" и "Срещу времето", както и рок епоси от 60-те и 70-те години в нов аранжимент, които сега са повече от актуални.
 
В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.  Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети, ката че побързайте да вземете своя на касите на "Фантастико", в мрежата на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station. 

Свързани новини

"Гала в София" със световен стрийм

12.08.2021

Global Citizen с шоу на три континента

11.08.2021

"U2: The Virtual Road" в YouTube

16.03.2021

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018