ABBA с тотален рекорд в предварителните поръчки на "Voyage"

Новият албум на AВВА "Voyage" направи рекорд по предварителни продажби 2 месеца преди официалната си премиера на 5 ноември.
 
Завръщането на легендарната шведска формация отбеляза повече от 80 000 предварителни заявки във Великобритания само за три дни, с което подобри рекорд на Take That с техния албум "Progress and III".
 
"Voyage" е първият студиен албум на ABBA от 40 години насам и феновете нямат търпение да го чуят. Предвид рекордния брой заявки, продажбите не минават и без технически проблеми, но от екипа на групата работят по отстраняването им. 
 
Рекордно е и търсенето на двата сингъла от албума "I Still Have Faith In You" и "Don't Shut Me Down", които вече са в топ 10 в музикалните класации на Обединеното кралство. Първият има близо 15 млн. слушания, 4 дни след премиерата си. 

 
Междувременно започна и продажбата на билети за "ABBA Voyage" - иновативния дигитален концерт, който групата ще направи на живо в Лондон. Концертът е планиран в специално изградена АВВА Арена в Олимпийския парк в британската столица на 27 май. Първото шоу вече е продадено, написа групата в социалните мрежи. 
 
 
 
Една от най-обичаните музикални четворки на всички времена се събра за новия си проект за първи път след раздялата си през 1983 г. Шведският поп квартет -  Бени Андершон, Ани-Фрид Лингстад, Агнета Фелскот и Бьорн Улвеус обяви новата колекция "Voyage", която ще бъде продължение на последния им албум от 1981 г. – "The Visitors". Тя ще съдържа 10 песни, една от които ще бъде коледна.
 
Съдържание на "Voyage": 
 
"I Still Have Faith in You"
"When You Danced with Me"
"Little Things"
"Don't Shut Me Down"
"Just a Notion"
"I Can Be That Woman"
"Keep an Eye on Dan"
"Bumblebee"
"No Doubt About It"
"Ode to Freedom"
 

Свързани новини

Ани-Фрид намекна за още ABBA?

15.11.2021

ABBA с рекордно класиране в Щатите

09.11.2021

Новият албум на ABBA е тук

05.11.2021

Виж ABBA в трейлъра на шоуто Voyage

04.11.2021

Нов албум от ABBA този месец

02.11.2021