Jason Derulo издаде сингъла “Get Ugly” (аудио)

Jason Derulo стана едно от големите имена в поп музиката, издавайки хит след хит в последните 3 години, особено след като успешно се възстанови от злополука, станала по време на репетиции за турнето му, която можеше да доведе края на кариерата му. Вместо това, случката за малко го отдели от музиката, а сега той се завръща по-силен и по-добър от всякога.
 
“Get Ugly” e най-новият сингъл от Everything Is 4 – последния студиен албум на изпълнителя. Песента обещава да е голям хит, защото е продуцирана от Rickey Reed – човекът, отговорен за най-големите хитове на Derulo - “Talk Dirty” и “Wiggle”.
 
 
В четвъртия студиен албум на Jason Everything Is 4, който излезе на 2 юни, гостуват артисти като Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Keith Urban, Meghan Trainor, K. Michelle и други. Едва месец след издаването му, Jason беше артист с рекорден брой гледания в официалния си канал в YouTube. Така Derulo стана седмият най-популярен артист в мащабната видео платформа, нареждайки се след Rihanna, Taylor Swift, Eminem, Pitbull, Beyonce, Nicki Minaj и Chris Brown и изпреварвайки имена като Wiz Khalifa, Kanye West, Usher, Flo Rida и Drake.
 
Албумът Everything Is 4 на Jason Derulo е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.  

Свързани новини

Джейсън Деруло на 14 август в Бургас

02.08.2022

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022

Джейсън Деруло с концерт у нас

21.12.2021

Jason Derulo е татко

20.05.2021

Jason Derulo започва годината с хит

27.01.2021