Jason Derulo започва новата година в дует с Adam Levine

Jason Derulo анонсира излизането на новия си сингъл - "Lifestyle (feat. Adam Levine)", придружен от официално денс видео.
 
 
С повече от  42 милиона последователи и над 954 милиона харесвания досега, Jason Derulo в момента е сред топ 10-те супер звезди на TikTok и е най-популярният активен платинен музикант в цялата платформа. "Lifestyle" показва как Derulo обединява сили за първи път с единствения и неповторим Adam Levine, фронтмен на печелилата три пъти награди Grammy банда Maroon 5. 
 
"Lifestyle" e най-новото от поредицата хитови издания от Derulo, включваща хитове като “Take You Dancing“ и “Savage Love”. 
Истинска сила в не една платформи, Jason Derulo се нарежда сред топ поп и ърбан артистите, с 13 платинено сертифицирани сингъла, 7 милиарда YouTube гледания и световни продажби от сингли, надхвърлящи 200 милиона. Derulo е сред най-големите звезди в социалните мрежи от всеки жанр, в момента с над 115 милиона фенове и последователи във всички платформи, а също и се ориентира към актьорска кариера - с роли в "Empire" и "Lethal Weapon", както и миналогодишната адаптация на голям екран "Cats". Ще видим Derulo и в ролята на соул легендата Ron Isley в предстоящия биографичен филм "Spinning Gold". 

Свързани новини

Джейсън Деруло на 14 август в Бургас

02.08.2022

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022

Джейсън Деруло с концерт у нас

21.12.2021

Адам Лавин показа още един нов татус

07.10.2021

Jason Derulo е татко

20.05.2021