Адам Лавин показа още един нов татус

Вокалистът на Maroon 5 Адам Лавин не спира да си прави нови татуировки. По тялото на певеца вече буквално няма празно място. 

Последната рисунка, която той показа е на пеперуда върху паяжина, която калифорниецът е решил да сложи на гърлото си. Символиката е повече от ясна. "Трябваше“, пише Лавин в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adam Levine (@adamlevine)

42-годишният певец е направил пеперудата точно над татуировката си с надпис Family (Семейство). Въпреки че татусите по тялото на Лавин са десетки и вече покриват почти всеки сантиметър от кожата му, това се оказва недостатъчно за екстравагантния артист.

На един от последните фотоси на музиканта се вижда, че има нова прическа със синя коса. Тук е видно, че пеперудата все още не е кацнала върху гърлото му. Разкрива се обаче артистичното платно, в което се е превърнала кожата на певеца.  

Лавин е споделял, че е направил първата си татуировка на 21-годишна възраст. Било е 5 дни след фаталния 11 септември 2001 година. Изпълнителят е имал силна нужда да каже нещо. Така татуирането се превръща в нещо като пътна карта и разказ през годините. "Татуировките винаги ми напомнят за това дълго, странно, страхотно пътуване, което е животът.", казва вокалистът за страстта си към мастилото.  

Свързани новини

Вокалът попадна на измамник

28.02.2023

Jason Derulo започва годината с хит

27.01.2021

Adam Levine стана баща

26.09.2016

Adam Levine - "Animals"

06.10.2014

Adam Levine с автобиографична комедия

03.09.2014