Елтън Джон и Ед Шийрън записват нова коледна песен

Ед Шийрън и Елтън Джон ще подарят на феновете си нов дует за Коледа. 
 
В интервю за холандската радиостанция NPO Radio 2, Шийрън разкри, че Елтън Джон му се е обадил и го е поканил да запишат заедно нова коледна песен. Британската легенда споделил, че идеята му дошла, след като с изненада открил, че собствената му коледна песен "Step Into Christmas" от 70-те години на миналия век отново е попаднала в Топ 10 на Обединеното кралство. 
 
"Искам да направя още една коледна песен - ще я направиш ли с мен?", го попитал Eлтън, с когото често се чували по телефона. 
 
Изпълнителят на "Bad Habits" призна, че първоначално е бил скептичен по отношение на идеята, казвайки си, че никога не е искал да записва коледна песен.
 
Въпреки това, след смъртта на негов близък приятел, е решил, че има някаква перспектива и се е съгласил на предложението. "Наистина ми хрумна как нещата могат да се променят за една нощ", каза той. "Бях като: "Защо, по дяволите, да не направя коледна песен с Елтън Джон? Може да не съм тук утре, това ще бъде чудесен начин да празнуваме Коледа." 
 
И Шийрън и Джон в момента са в процес на издаване на нова музика. Дългоочакваният четвърти студиен албум на Ед Шийрън предстои да излезе на 29 октомври, а най-новите му сингли "Bad Habits", "Visiting Hours" "и" Shivers "ще се появят на LP.

Eлтън Джон, Чарли Пут и вълнуващото представяне на "After All"

Междувременно на 22 октомври сър Елтън Джон ще пусне официално албума си "The Lockdown Sessions", в който си  сътрудничи с изпълнители като Майли Сайръс, Lil Nas X, Стиви Уондър, Чарли Пут, Дуа Липа и много други. 

Свързани новини

Здравни проблеми с Елтън Джон

29.08.2023

Елтън Джон в защита на Кевин Спейси

17.07.2023

Eлтън Джон каза сбогом на "Гластънбъри"

26.06.2023

Сър Елтън готви изненади

20.06.2023

На върха на вълната до последно

01.02.2023