Tears For Fears с нов сингъл и първи албум от 17 години

Британската поп рок група Tears For Fears се завръща с нов албум.

Бандата анонсира издаването на "The Tipping Point“, което ще бъде първият им албум от 17 години насам. Групата е подготвила нова колекция от 10 песни, които ще излязат на 25 февруари 2022 г. Днес излезе видеото на едноименния сингъл: 

За проекта единият от създателите на групата Роланд Орзабал признава, че преди всичко да се получи добре, хубаво се е объркало и така е отнело толкова много години. 

"Когато се познавате толкова дълго, колкото и ние, и сте работили заедно, като нас, се създава връзка, подобна на семейната. Така че, това е различно от приятелство", казва Кърт Смит. "И е различно от брака. Буквално сякаш това е брат ти. Това е вид връзка, която наистина не можете да скъсате. Понякога може да се разпадне. Разделяте се за периоди, които също мисля, че са здравословни, наистина. Но в крайна сметка винаги се намирате отново."
 
Към Орзабал и Смит се присъединява техният дългогодишен сътрудник Чарлтън Петтъс. Миналия месец групата беше отличена с наградата Ivor Novello 2021, което беше първата стъпка от тяхното завръщане на сцената.
 
"The Tipping Point“ е достъпен за предварителна поръчка на CD, Deluxe CD и винил. Предлага се и компактдиск Super Deluxe Edition, заедно с автографите на групата. 
 

Съдържание: 

 
No Small Thing
The Tipping Point 
Long, Long, Long Time
Break The Man
My Demons
Rivers Of Mercy
Please Be Happy
Master Plan
End Of Night
Stay  
Deluxe CD Bonus Track 

Свързани новини