David Guetta с уникален DJ сет лайвстрийм от Дубай през февруари

Дубай & световната #1 DJ супер звезда и продуцент David Guetta се обединяват за уникалното благотворително събитие #UnitedAtHome Dubai Edition, което ще превърне емблематичната хеликоптерна площадка Burj Al Arab Jumeirah в DJ сцена за невероятно виртуално шоу, което феновете ще имат възможност да гледат онлайн на 6 февруари 2021. 
 
 
Благотворителният концерт цели да подкрепи UNICEF и кампанията на Dubai Cares ‘Education Uninterrupted’, насочена към подкрепа на образованието и дистанцираното учене за децата, студентите и учителите след Covid-19.
 
Феновете ще могат да гледат изпълнението в събота, 6 февруари 2021, от канала на David Guetta в YouTube: . 
 
Поставена на фона на красивия залез в Дубай, фойерверките и непобедимия дух, това е зашеметяваща продукция на музика и светлини, създадени да допринесат към усилията да се запази града и разнообразните му предложения пред глобалните прожектори. David Guetta посвещава изпълнението си на този град, който нарича свой дом, и кани милионите си последователи по света да се обединят за онлайн събитие в легендарната забележителност на Дубай в шоу от солидарност, надежда и оптимизъм във време, в което света продължава да се бори с пандемията. 
 
David Guetta казва: "След Маями, Ню Йорк и Лувъра в Париж съм много горд да съобщя, че се отправяме към върха на емблематичния хотел Burj Al Arab Jumeirah за още едно шоу United At Home, този път в град, който е скъп на сърцето ми: Дубай. Досега сме събрали повече от 1,6 милиона щатски долара благодарение на всички по света, които взеха участие в това. В тези трудна времена се надяваме да донесем комфорт, радост и подкрепа чрез силата на музиката и емоциите. Подкрепили сме много благотворителни организации и сме помогнали наистина да направим разлика в живота на хората по време на пандемията. Продължаваме  в тази посока  в полза на UNICEF и Dubai Cares.”

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021