Рут Колева се завръща с нова песен и клип (видео)

Рут Колева, която от месец се подвизава в Ню Йорк за да завърши работата по предстоящия си албум, изненада феновете си с трейлър към първият сингъл от тавата. Песента "Run" е по музика и текст на Рейчъл Роу, с която Рут работи още от началото на кариерата си.
 
 
"Run е песен с която слагам начало на нова страница в творчеството си. Звука на парчето е доста по комерсиален и далечен от Джаза. Искам да предтсавя нещо различно и ново, звучащо на световно ниво". Трейлърът събра повече от 35 000 гледания само за ден във Фейсбук, и феновете са нетърпеливи да чуят и видят новото парче. Клипът е дело на Clamer Studio, с режосьор Жоро Манов. В клипа има момент на силна провокация, която обещава приятно да шокира аудиторията.
 
Междувременно Рут пусна и песен, която е саундтрак към новият български филм "Събирач на трупове". Красивата балада е тематично създадена за лентата и е по музика на Рут и Георги Стрезов и текст на Гергана Турийска.
 
 
Певицата обещава скоро да се върне в България и загатна, че клипът ще бъде онлайн в най-скоро време. На въпрса дали скоро предстои повторен концерт след миналогодишния, невероятно успешен в Зала България, Рут коментира "Ще направим всичко възможно да представим отново новата ми музика със симфоничен оркестър. Подробности ще даден през март."

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за Рут Колева

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Интересни събития около Рут Колева

29.03.2023

Ново от Рут Колева: "Energy"

28.02.2023