Нощен клуб не пусна Paul McCartney на афтърпартито на наградите Grammy (видео)

Сър Paul McCartney не беше допуснат до афтърпартито след раздаването на наградите Grammy, пише bgnes.com. 
 
В над 50-годишната си кариера някогашният "бийтълс” има 18 "грамофончета”, а музиката му безспорно е оказала някакво влияние на повечето от носителите на наградите през този период. Това обаче не му помогна да влезе в нощен клуб в Холивуд, където звездите на музикалната индустрия се събраха след тазгодишната церемония по раздаването на статуетките. 
 
Видеоклип на сайта TMZ показва как McCartney, заедно с певеца Beck и барабаниста на Foo Fighters Taylor Hawkins, са отпратени от охраната на частното събитие, защото би няма в списъка с гостите. "Колко повече ВИП трябва да бъдем? Нужен ни е нов хит, момчета, трябва ни нов хит!”, шегува се 73-годишният McCartney с приятелите си. 
 
Домакин на частният купон беше 26-годишният рапър Tyga, който засега не е автор на непреходни музикални класики, а е познат най-вече с текстове за пари, ламборджинита и леки жени. Коментар пред TMZ си позволи друг рапър - присъстващ на купона – Bow Wow. "Ние сме по-млади от сър Paul и наистина се забавляваме в клуба... може би просто е време за новото поколение”, заяви артистът, чийто песни не се отличават с лирическо съдържание по-различно от това на Tyga. Paul McCartney и неговите приятели реагирали на инцидента с усмивка, но феновете на легендата не приеха нещата така леко и не скриха гнева и недоумението си. 
 
 
Ден по-късно рапърът лично отиде в студиото на Jimmy Kimmel, за да изясни в ефир ситуацията: "Нищо не знаех за този инцидент. Бях вътре и пеех - бяха ми платили да отида и да изнеса шоу. Изобщо нямах представа, ако знаех, че е отвън, щях лично да отида с микрофона и да го доведа", заяви изпълнителят, който написа в туитър: "Как си представяте, че бих отказал достъп на Paul McCartney, престанете. Та той е легенда", завършвайки туита си с емоджи на сключени за молитва ръце.

Свързани новини

Пол Маккартни споделя за новия си албум

07.12.2020

Rihanna записа песен с Paul McCartney

26.01.2015

Kanye West записва с Paul McCartney?

20.08.2014