Остава по-малко от месец до шоуто на Brian May и Kerry Ellis

16 март (сряда) 2016 г., 
20:00 ч., Зала 1 на НДК 
 
Остава по-малко от месец до концерта на Brian May и Kerry Ellis. Легендарният китарист на Queen и звездата на Бродуей и Уест Енд поемат за първи път на турне в Източна Европа и една от спирките в него ще бъде в София. На концерта в зала 1 на НДК ще се насладим на нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими класики на двамата изпълнители, включително и общата им песен "One Voice”. 
 
Позната като първата дама на Бродуей и Уест Енд, Kerry Ellis печели милиони почитатели и не една и две престижни награди за невероятните си превъплъщения. Тя играе главните роли във всички популярни мюзикъли – от We Will Rock You, покрай който се запознава с Brian May, до "Клетниците", "Оливър!", "Мис Сайгон", "Война на световете", "Омагьосана" и RENT. През миналата година Ellis отново получи овации, след като замени Никол Шерцингер в една от коронните си роли на Гризабела в "Котките".
 
Всяка изява на Kerry Ellis предизвиква суперлативи и невероятен отзвук в медиите. Освен на сцената, където си партнира с прочути имена като Jason Donovan, Liam Neeson, Marti Pellow, Josh Groban и Barry Manilow, тя има успешни участия в телевизията и киното, снима се и в екранизацията на "Клетниците", заедно с Hugh Jackman, Russell Crowe и Helena Bonham Carter. Гласовитата звезда участва в записите на няколко албума, освен това има издадени два диска, продуцирани от Brian May, които превземат английските класации. Наскоро тя призна, че вече работи по третия си солов албум.  
 
Brian May и Kerry Ellis са вече популярен тандем и изнасят поредица разтапящи акустични концерти по целия свят. Една от най-запомнящите им изяви е през 2011, когато изпълняват хитове на Queen в Royal Albert Hall в рамките на Фестивала на британския кралски легион. Публиката ги аплодира повече от възторжено, а сред нея е цялото британското кралско семейство, включително кралица Елизабет II. 
 
Въпреки напрегнатото си ежедневие и многобройните роли, които претворява на сцената, Kerry Ellis е щастлива, че най-важната роля в живота й е тази на майка. Тя има двама сина – Alfie, който скоро ще навърши три години, и Freddie, роден през ноември 2015. Звездата на Бродуей споделя, че децата й неизменно пътуват с нея, когато има участия. Ellis допълва, че по този начин успява да даде най-доброто от себе си на сцената, тъй като е спокойна, че синовете й са до нея. Съпругът на талантливата изпълнителка се казва James Townsend и е футболен треньор на Лутън Таун. И макар че програмата на двамата родители е напрегната, Ellis споделя, че успяват да намерят достатъчно време, което да прекарат четиримата заедно, а рецептата включва "по-малко сън".
 
Концертът на невероятните Brian May и Kerry Ellis ще бъде част от програмата на юбилейния 20-ти София Филм Фест. Билетите за концерта на BRIAN MAY & KERRY ELLIS на цени от 50 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.

Свързани новини

Брайън Мей с нова песен

13.07.2022

Queen Q&A довечера

01.10.2020

Brian May идва у нас с Kerry Ellis

07.10.2015