Мария Илиева е звездата в “БГ Версия" тази седмица

Тази седмица  специален гост в “БГ Версия" е Мария Илиева. Музикалното шоу цели да представи най-големите хитове на изпълнителите в нова, неочаквано добра версия.
 
Мария Илиева е един от най-успешните и значими съвременни поп изпълнители, с 26 №1 хит сингъла (солови и в колаборация) и над 30 награди и отличия за музика и стил за повече от 15 години. В “БГ Версия" тя представя песните "Нека вали“, "Лунен сън“, “I like", “Давам всичко за теб“, "Играя стилно“ и “Truly“ заедно с музикантите Георги Янев – китара, Борислав Бояджиев (DJ Borche) – ударни, Младен Димитров – Mr.Moon – перкусии и синтезатори, Мартин Ташев – тромпет и ЛаТиДа - беквокали, а за изпълнението на "Давам всичко за теб“ на сцената излиза Графа.
 
Премиерното излъчване на “БГ Версия" с Мария Илиева ще бъде на 20 април – сряда, от 20 часа по БНТ HD, а за  тези които не успеят да се насладят на музиката и таланта на топ изпълнителката следва повторение в събота, около полунощ по БНТ 1. Ценното за “БГ Версия" е, че тя винаги е на разположение на феновете си онлайн – във Facebook и канала на предаването в YouTube.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022