Beyoncé пуска "видео албум" тази седмица?

Beyoncé анонсира телевизионен проект, наречен Lemonade (Лимонада), който ще бъде излъчен тази седмица, пише bgnes.com. 
 
Това подхрани слуховете, че певицата ще пусне "филм-албум". Beyoncé публикува кратко видео в Инстаграм, в което се анонсира "световната премиера" на предстоящия проект по НВО на 23 април. В останалата част от видеото се вижда женски силует, вероятно на Beyoncé, който бавно изниква на екрана със сплетена коса и пухено яке. Видеото потвърждава информация от февруари на фенсайта BeyHive, според която Beyoncé работи по "албум-филм".
 
 

#LEMONADE 4.23 9PM ET | 6PM PT | HBO

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

 
Тя е известна с често изненадващата поява на новите й проекти, както и със специалното отделяне на внимание за визуализацията на музиката й. Последният й албум, който носеше нейното име, излезе през декември 2013 без каквото и да е първоначално обявяване, маркетинг или пиар, което не му попречи да разбие класации и продажби. 
 
Този февруари тя пусна новия си сингъл, "Formation", чието провокативно видео е тематично свързано с продължаващите протести в САЩ срещу полицейското насилие срещу чернокожи. Според споменатия фенсайт, в момента певицата работи с режисьора Калил Жозеф върху друг дълъг клип на съвместно парче с рапъра Кендрик Ламар. 
 
Последният също е сред особено гласовитите изпълнители, осъждащи действията на американските униформени спрямо малцинствата. 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022