Бионсе показа обложката на новия си албум

Дългоочакваният нов албум на R&B иконата Бионсе излиза съвсем скоро. Днес певицата разкри обложката на "RENAISSANCE" ("Ренесанс") - това е първият самостоятелен албум на изпълнителката от шест години насам. 
 
За корицата на музикалната колекция дивата позира полугола, възседнала прозрачен кон. Визията е дело на фотографа Карлайн Джейкъбс.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Бионсе споделя, че е записала този албум по време на пандемията, а работата и е дала пространство да мечтае и да избяга: "Това ми позволи да се почувствам свободна и приключенски настроена във време, когато нищо друго не се движеше. Исках да създам безопасно място, място, където няма осъждане. Място без перфекционизъм и прекалено много мислене. Място, където да крещиш, да се отпуснеш и да се чувстваш свободен. Беше красиво пътешествие на откривателство. Надявам се да намерите радост в тази музика. Надявам се да ви вдъхнови да се отпуснете. И да се чувствате уникални, силни и секси, каквито сте.", пише певицата в поста си. 

Знае се, че в албума са включени 16 парчета, 12 от които са маркирани като ексклузивни. Записът ще бъде достъпен за слушане във всички платформи на 29 юли, петък.

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Кралицата най-сетне отново на път

03.02.2023

Не всички са щастливи

23.01.2023

Бионсе с нов рекорд на "Грами"

16.11.2022

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022