Една гореща латино-нощ в София с Julio Iglesias Jr. и Manolo Alayeto

28 май 2016, 20:00 ч.
SOFIA LIVE CLUB
 
Julio Iglesias Jr. е по-големият син на световноизвестния певец Julio Iglesias, и по-голям брат на прочутия Enrique Iglesias, с който, освен че са много добри приятели в живота и на сцената, го запознава и с дългогодишната му партньорка Анна Курникова. След миналогодишното си гостуване в България, като гост на концерта на своя баща  в София, Julio Iglesias Jr. тази година се завръща в София с ексклузивно латино шоу, което ще представи с венецуелският певец и композитор Manolo Alayeto. 
 
Julio Jr. започва своята кариера първоначално като актьор, но страстта му към музиката надделява над увлечението му към филмовото изкуство и понастоящем той акцентира своето внимание върху музикалната си кариера, тъй като, както самият той споделя, ”точно музиката е тази, която му дава възможността да сподели най-силно своите емоции с публиката”. Има дуети с известни артисти, между които и приятеля му Snoop Dogg, както е и изключително популярен с неговата формация Latin Lovers, но в този момент се е концентрирал над работа на своя самостоятелна продукция.
 
За шоуто си в София той е подготвил най-доброто от своя латино репертоар, както и евъргрийни. Българската публика ще чуе негови авторски песни, които ще представи самостоятелно, както и песни изпълнени в дует с неговия венецуелския  колега Manolo Alayeto, под акомпанимента на бенда на българския певец и композитор Дани Милев. Билетите са в продажба.

Свързани новини