Суинг в юнска нощ с "Аз не правя така" на Sentimental Swingers

Рокли, перли, диаманти и лъскави обувки - в компанията на три очарователни дами и група заразителни музиканти – всичко това ви очаква на 3 юни, от 22 часа, в София Лайв Клуб!
 
Деси, Рони и Вера от Sentimental Swingers ви канят да споделите енергията от златните години на суинга и да се потопите в ритъма на музиката с виртуозния секстет на Михаил Йосифов, с предстоящите до края на годината концерти Diamonds and Pearls.
 
Поводът за юнския концерт е премиерата на видеото към песента "Аз не правя така", с текст и музика написани специално за дамите от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение бе представено с особен успех преди година и е включено в първия албум на Sentimental Swingers Cradle of Love.
 
 
Видеото към игривата песен “Аз не правя така" е заснето от режисьорката Катерина Тамбурковска на 6 и 7 май в София Лайв Клуб, а зад камерата е операторът Иван Кунчев. За магнетичното въздействие на танците по време на снимките на видеото се погрижиха момичетата и момчетата от Lindy Hop Bulgaria. 
 
Атмосферата в двата снимачни дни и любопитни моменти от снимачния процес запечата известният моден фотограф Петър Тодорински в мейкинга към клипа. На 20 май, в 10 часа сутринта, в Youtube канала на триото ще се повдигне завесата към случилото се на снимачната площадка. 
 
Ако суингът е част от вашето усещане и сте заразени от красотата и енергията на живота, елате и станете част от музикалната емоция на 3 юни 2016, в София Лайв Клуб. 

Свързани новини

Нов проект на Вера Шандел и Мишо Йосифов

23.04.2018

"ДА на новите идеи в образованието!”

25.11.2014