Muse пуснаха клипа към новия си сингъл “Aftermath” (видео)

Muse ни разкриха страхотното ново видео към песента “Aftermath”. Клипът е резултат от креативната работа на бандата с японския режисьор Tekken, с когото работиха и за анимираните видеа към “Follow Me” и “Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)”. Рисуваното на ръка черно-бяло видео на “Aftermath” показва случките в живота на войник, отделен от семейството си.
 
 
Сегашното им световно турне, в подкрепа на седмият им студиен албум Drones, беше обявено за едно от най-великите събития в модерната епоха. Критиците се възхищават на комбинацията от въздействаща музика и невероятни визуални ефекти. От европейското турне, вече пет вечери в O2 Arena (с капацитет от 21 хиляди) в Лондон и шест концерта в Париж са напълно разпродадени.
 
Drones се превърна в изключително успешната седма глава от кариерата им. Получил едни от най-добрите отзиви досега, албумът оглави класациите в 23 държави и стана първия им албум, изкачил се до #1 в Щатите. Записът спечели на Muse и награда Grammy за Best Rock Album.
 
Турнето им започна в началото на май и продължава с шест дати в Милано и фестивали из целия континент. Muse отново ще участват в Glastonbury, и това ще е третият път, в който оглавяват събитието. Тази година те ще са главната банда в петъчната вечер на фестивала, през 2010 бяха в събота и през 2004 – в неделя. Muse ще са първата група, която е оглавила и трите вечери на фестивала.
 
Албумът Drones на Muse е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Muse с нова песен

07.06.2022

Muse сa отново тук с ново парче

14.01.2022

Muse - "Something Human"

26.07.2018

Muse ще стриймват концерта си в Остин

10.06.2017

Muse - "Dig Down"

19.05.2017