Новият албум на Графа с рекордни продажби

Издаденият само преди броени дни албум на Графа Моменти регистрира рекордни за българския пазар продажби. 
 
Влади Ампов работи по албума близо година, за да зарадава феновете и почитателите на качествената българска музика. ЗаМоменти Графа споделя, че е едно от най-вдъхновените му и емоционални творения, много музикален, много дълбок и искрен. В компактдиска са включени пет нови трака, дуетът с Белослава "Сън", хитовете "Домино", "Drama Queen", "Моменти", "Седемте езера", "На ръба на лудостта" с Михаела Филева и 3 ремикса. 
 
На официалния фейсбук профил на Графа валят съобщения от фенове, които споделят суперлативи за новия албум на музиканта, който в момента е на първото си европейско турне. Концертите във Виена, Лондон, Брюксел и Амстердам минаха изключително успешно, като се оказа, че българите в чужбина не са безразлични към родната музика. Повечето от тях са знаели почти всички текстове на Графа и в много от случаите цялата зала е пяла хитовете на изпълнителя с него.
 
 
Тази седмица предстоят концерти в Германия и Швейцария, като три от тях – във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих, са част от фестивал за българска музика със специални гости Деси Добрева, Валди Тотев и Васко Кръпката. Последните дати от турнето са в Мадрид и Барселона, където българската общност с нетърпение очаква любимия си изпълнител.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023