И Michael Buble ще се подложи на операция

Michael Buble е бил принуден да отмени поредица от изявите си, за да се подложи на операция на гласните връзки.
 
40-годишният изпълнител обяви ситуацията сам в туитър, за да избегне всякакви спекулации: "Исках да ви кажа лично, че се налага да се откажа от някои ангажименти, заради предстояща операция на гърлото, която ще изисква определен период на възстановяне”, пише той. “Никакво пеене или дори говорене, но лекарите ми обещаха, че ще се възстановя напълно.”
 
Michael поясни, че съжалява особено мното заради канадската генералска гала вечеря на 11 юни, тъй като на нея е щял да бъде награден самият той: “Наградата ще бъде връчена следващата година, за 25-годишнината на събитието, на 29 юни 2017”, допълни той. “Благодаря ви предварително за молитвите и добрите пожелания, ще ви осведомявам регулярно какво се случва и как върви възстановяването ми”, обеща изпълнителят.
 
Michael е поредният в дългата редица известни изпълнители, на които се наложи да предприемат сходни операции в последните години. Meghan Trainor се подложи на същото миналата година и съветник й беше Sam Smith, който сам мина по същия път по-рано през годината. 
 
Adele оперира гласните си връзки през 2011 и макар да се възстанови напълно, тя не скри, че според нея гласът й сега звучи по-различно, отколкото преди процедурата: “Съвсем в началото след операцията гласът ми се промени, беше много чист”, каза тя. “Очевидно пушех много преди , така че операцията премахна белезите, които бях нанасяла на гласа си през целия си живот. Беше сякаш имах чисто нов глас.”

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021