Легендите Stereo MCs идват на Sea Dance Festival 2016

Легендарната британска електро-фънк-хип-хоп банда Stereo MCs ще се качи на Main Stage на тазгодишния Sea Dance Festival в петък, 15 юли.
 
Най-красивият европейски плаж Яз ще бъде озвучен от световни хитове като "Connected", "Step It Up", "Creation", "Ground Level", "Deep Down & Dirty" и много други. Албумът им Connected, продаден в повече от милион копия, е припознат като един от най-добрите в историята на модерната музика и носи на Stereo MCs престижните BRIT награди, както за "Най-добър албум", така и за "Най-добра група". 
 
 
Stereo MCs са формирани от певеца Rob Birch и DJ-я и продуцент Nick Hallam. Тяхното приятелство разцъфтява, докато изследват огромния потенциал, който хип-хопът има на британската сцена по онова време. Stereo MCs записват първия си албум, 33-45-78, с помощта на DJ Cesare, барабаниста Owen If и специалиста при бек вокалите Cath Coffey. Бързо след това правят хит сингъла "Elevate My Mind", който се издига в американските R&B класации. Това ги превръща в лидери на новата вълна британски музиканти и любимци на редица звезди, сред които Jungle Brothers, PM Dawn, Queen Latifah и Madonna. 
 
Албумът им Supernatural ги затвърждава като една от най-оригиналните и креативни групи на световната музикална сцена. Това, което ги отличава е, че до днес те са обичани и от рок феновете и въпреки че са хип-хоп-денс-фънк сензация, те са чести участници и на рок фестивали навсякъде по планетата. Парчета като "Deep Down & Dirty", "Paradise", "Double Bubble", както и "The Emperor’s Nightingale", които комбинират висококачествена продукция с олд скул фънк, бас, китари, барабани и фънки вокали отново доказаха степента на музикалнa виртуозност, креативност и величие на тази невероятна банда.
 
No Sleep Barcelona: Легендарният клуб Nitsa пристига на EXIT!
 
Nitsa, един от най-забележителните клубове в Европа, намиращ се в легендарната зала Apolo в Барселона ще даде старта на тазгодишната програма на No Sleep Novi Sad сцената на EXIT в четвъртък, 7 юли! Звукът на града, който никога не спи, ще обземе Крепостта, заедно с Rebolledo, The Hacker, DJ Fra, Tijana T и Klaus! Подгряването за предстоящия EXIT ще започне в испанския метрополис на 20 май, когато Nitsa ще бъде домакин на великото No Sleep Barcelona парти! 
 
На следващата вечер, 8 юли, на Exit Main Stage ще се качи другата жива легенда – George Clinton! Иконата на фънк-а и един от най-влиятелните музиканти на всички времена ще бъде в компанията с небезизвестната си фънк банда - Parliament-Funkadelic! 
 
В момента тече специалната оферта за Exit Festival. Ако ти и приятелите ти закупите 4 билета, автоматично печелите 5-ти! Предложението важи за Exit Festival, Sea Dance Festival и цялото Exit Adventure! Офертата е ограничено количество и важи до неговото изчерпване!
 
Билети могат да бъдат закупени тук. Тук можете да откриете полезна инфолмация за пакети с транспорт и настаняване на Exit Festival и Sea Dance Festival!

Свързани новини

Чакаме бриртанците след 10 дена

14.11.2023

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022