90% от билетите за концерта на Stereo MC's са разпродадени

Stereo MC's се завръщат в клуб Mixtape 5! Легендите на британския хип-хоп ще разтърсят сцената на 24-ти ноември. От клуб Mixtape5 заявяват, че билетите за предстоящия концерт на легендарната банда са почти изчерпани.
 
Stereo MC's ще зарадват софийската публика със своя вълнуващ концерт, обещаващ незабравимо музикално преживяване. Публиката ще има възможността да се наслади на най-новите парчета на групата, както и на обичаните хитове, забавлявали феновете на Stereo MC's през годините.
 
 
Групата, създадена през 1985 бързо се превръща в икона на електронната и хип-хоп музика, познати по целия свят с хитове като "Connected", "Step It Up", "Elevate My Mind", "Ground Level" и други. 
 
Концертът на им в клуб Mixtape 5 на 24-ти ноември ще бъде истинско музикално изживяване, а организаторите обещават едно много силно и вдъхновено завръщане на Stereo MC's в България.
 
 
За всички почитатели на хип-хоп, електронната и клубна музика, този концерт е нещо, което не трябва да се изпуска. Доказателство за това е интересът към събитието, за което 90% от билетите вече са разпродадени. 

Свързани новини

Stereo MCs идват на Sea Dance Festival

19.05.2016

Stereo MCs с поздрав към феновете

16.04.2014

Stereo MCs отново в София

28.02.2014