Първите реакции на номинираните за ''Грами'' 2024

Вчера станаха ясни номинираните за награди Грами 2024. Много от артистите, които получиха номинации, споделиха своите реакции в социалните мрежи и изразиха благодарност към феновете.

Майли Сайръс, която има 6 номинации, сподели прочувствен статус в Instagram. Заедно със своя снимка в черна рокля и шапка с широка периферия, тя написа:

''Поздравления на всички номинирани за Грами тази година. Да гледам как жените печелят и управляват музикалната индустрия ме кара да се гордея. Забавно е да бъда номинирана и е вълнуващо да спечеля, но музиката ми да бъде ОБИЧАНА по целия свят е истинският трофей.''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Boygenius, инди рок триото, също имаше добра година, която им спечели одобрения в няколко категории, включително запис и албум на годината. Те споделиха снимка, на която се вижда колко са развълнувани, след като разбират, че се борят за ''Грами''.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от boygenius (@xboygeniusx)

 

Келси Балерини, чийто албум ''Rolling Up the Welcome Mat'', е номиниран в категорията за най-добър кънтри албум, сподели видео в своя Instagram как майка й Карла, приятеля й Чейс Стоукс и други близки научават новината заедно, а реакциите са повече от бурни.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kelsea Ballerini (@kelseaballerini)

 

Със сълзи в очите, друга кънтри звезда Джели Рол, който наскоро взе награда за най-добър нов изпълнител на наградите CMA 2023, сподели колко е бил изумен да бъде един от номинираните в категориите за най-добър нов изпълнител и най-добро кънтри дуо/групово изпълнение на Грами. В емоционално видео , 38-годишният изпълнител на ''Need a Favor'' нарече номинацията му за ''Грами'' ''най-голямата чест, която един артист може да чуе'' и разкри колко много означава моментът за него, споделяйки, че ''Не бях плакал така, откакто татко умря.''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jelly Roll (@jellyroll615)

 

Подобно на Джели Рол, Ноа Кохан, също сподели емоционално видео, на което разбира, че ще се бори за най-добър нов изпълнител. Първоначално той избухва в неудържим смях, а след това започва да плаче.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Noah Kahan (@noahkahanmusic)

 

Друг прочувствен пост дойде от Хали Бейли. 23-годишната актриса и певица разкри, че се чувства като ''в сън'', след като чу соло песента й ''Angel'' да получава номинация в категорията за най-добра R&B песен.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Halle Bailey (@hallebailey)

 

Съпрузите Майкъл Тротър-младши и Таня Тротър, които съставляват дуото The War and Treaty, научиха по телефона, че имат две номинации за Грами. Те направиха феновете съпричастни към тяхната реакция, докато са на летището, с видео в Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от The War And Treaty (@thewarandtreaty)

 

Саундтракът на филма Барби, Барби: Албумът, получи цели 11 номинации в няколко категории, включително саундтрак с най-добър резултат за визуални медии и четири от петте номинации в категорията за най-добра песен, написана за визуални медии. 48-годишният Марк Ронсън, който е куратор на саундтрака, не можа да сдържи вълнението си и го отпразнува, като публикува видеоклип, на който свири комбинация от хитове на пиано. 

 

 
 
 
 
 

Свързани новини

Тейлър Суифт с рекорд на "Грами"

05.02.2024

Заради обвиненията в насилие

24.01.2024

''Грами'' посмъртно

17.11.2023

Грами 2024

13.11.2023

Не отговаря на новите изисквания

21.06.2023