Stereo MCs отново със специален DJ set в София

На 26 април, Rob Birch и Nick Hallam от Stereo MCs ще пристигнат в Sofia Live Club, за да представят новия си DJ set, предхождащ появата на осмия студиен албум на бандата, който се очаква да излезе в средата на годината. На сцената заедно с тях ще се качи и Mc Five Alive. Тази година звездната тройка обещава да даде на феновете си нещо напълно различно.
 
Момчетата от Stereo MCs са решили да обиколят европейските клубове с един изцяло нов DJ Set, включващ UK Bass, Electro House, Dubstep Breaks, съпроводени от енергичните живи изпълнения на самия Rob и Mc Five Alive. 
 
Често спрягани за една от най-емблематичните групи в Обединеното кралство, с номинации Mercury, награди BRIT и милиони продадени албуми зад гърба си, Stereo MCs не спират да творят и да радват феновете си с многобройни участия и концерти.
 
На 26 април след 23ч. в Sofia Live Club, Rob и компания ще се погрижат за доброто настроение и танци за гостите с един незабравим  Dj set. Първите 200 билета за събитието, ще са на промо цена от 20 лв и можете да ги намерите в мрежата на Eventim.Редовната цена на билетите ще е 30 лв.

Свързани новини

Чакаме бриртанците след 10 дена

14.11.2023

Stereo MCs идват на Sea Dance Festival

19.05.2016

Stereo MCs с поздрав към феновете

16.04.2014