Арт Поток Царево - Хасиенда Лозенец

"Имам философия, че изкуството трябва да се постави в среда, в която човек лесно може да се докосне до него. Искаме хората, които преди не са забелязвали изкуството, сега да го видят и разберат лесно. Това като цяло е идеята и на "Арт Поток Царево - Хасиенда Лозенец“, каза Димитър Тодоранов, един от организаторите на предстоящия арт фестивал в Царево и Лозенец - "Арт Поток Царево - Хасиенда Лозенец“, който ще се проведе от 18 до 25 юли.
 
"Самата идея се зароди преди две години и зимата започнахме да работим по нея. Радваме се, че заедно с Росица Иванова, Кольо Карамфилов и Стефан Божков намерихме подкрепа зад община Царево и няколко българки компании.
 
Фестивалът ще започне с изложбата "Слон" в Общински исторически музей Царево. Помолихме 12 от най-добрите български художници да нарисуват по нещо, свързано със слон, защото това животно символизира щастието", разказва ни Димитър. В Царево от 18 юли ще можете да гледате 7 от най-добрите български постановки като – "Свалячи" с Малин Кръстев"; "Умирай лесно!?"; "Кастинг за мъже". В сайта на община Царево може да видите пълната програма на постановките. 
 
"В Лозенец ще се проведат музикалните концерти с артисти като Тангра, Любо Киров, Ъпсурт и Мария Илиева. На 5 август в гр. Бургас подготвяме концерт в група Тангра, а на 6 август ще можете да чуете примата Лили Иванова", сподели Димитър Тодоранов.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024