Lady Gaga и Taylor Kinney: "Даваме пауза на връзката си"

Както обявихме вчера, Lady Gaga и Taylor Kinney се разделиха, а сега пуснаха и официално изявление, цитирано от bgnes.com. 
 
Самата певица обяви в Инстаграм, че вече не е заедно с годеника си. “С Taylor винаги сме вярвали, че сме сродни души. Но като при всички двойки, при нас също има възходи и падения и сега ние си даваме пауза”, споделя звездата. “Двамата сме амбициозни артисти и се надяваме, че въпреки големите разстояние и сложните работни графици, ще продължим да чувстваме онази простичка любов, която винаги сме изпитвали. Мислете за нас, моля. Ние сме същите, каквито и вие, и ние много се обичаме”, пише Gaga. 
 
Кой е инициаторът на антракта в отношенията им не е ясно. Двойката се сгоди в Деня на Свети Валентни миналата година. Говореше се, че 35-годишният Taylor бил бесен, задето любимата му протакала сватбата и й поставял ултиматум – сега или никога. Имаше също и слухове, че двамата решили първо да станат родители, а после да минат под венчилото. 
 
Междувременно бившата приятелка на актьора, Brittany Sackett, на която той изневери с Gaga, заяви, че не е изненадана от раздялата на двойката. "Човек не се променя лесно, особено когато е безволев и нелоялен. Няма да се изнендам, ако е причинил на нея същото, което и на мен. Бях много наранена, когато открих, че той ми изневерява с нея, но най-много ме заболя, че не ми го каза открито и честно, а се измъкваше до последно. Това показва що за човек е той, а това не се променя лесно".
 
Brittany обаче заяви, че не таи лоши чувства към неверния си бивш приятел, нито към изпълнителката. "Аз бях заслепена, така че всъщност Gaga ми направи услуга, като ми показа истинското му лице", заявява Sackett, която има сериозен приятел-парамедик. "Не сме се виждали оттогава (2011), освен веднъж. Случайно се засякохме в кафе една сутрин, те явно се връщаха от парти. Обменихме няколко думи с Taylor, но Gaga дори не ме погледна, не ми каза и дума. Беше много неловко", допълва Sackett.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021