"Говорещият с кучета" Cesar Millan с първо шоу у нас

Корифеят в комуникацията с кучета Cesar Millan ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо, в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци. Европейската обиколка през март 2017 на “Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни и на 23 март в зала Арена Армеец от 20ч. ние ще сме сред тях. 
 
За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Ето защо собствениците им трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто в Арена Армеец. 
 
Билетите за шоуто у нас влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim. Цените на билетите са от 59 до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. Премиум местата са много ограничени, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Cesar Millan трябва да побързат да си осигурят билети за датата му у нас.
 
Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу "Говорещият с кучета" по Nat Geo People и National Geographic Channel, Cesar е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци. Демонстрациите ще бъдат с български кучета, предварително подбрани за спектакъла у нас.   
 
Ето и част от ценните уроци и демонстрации, които ще можем да научим и видим на 23 март в зала Арена Армеец:
  • Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче
  • Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето
  • Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите
  • Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението
“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя Cesar Millan. “Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения с кучетата си.”

Свързани новини

Регистрирайте любимеца си сега!

25.10.2016