Bon Jovi с нов албум, чуй заглавното парче (видео)

Bon Jovi обяви нов албум и пусна онлайн заглавното парче от него. This House Is Not For Sale ще бъде 14 студиен албум на звездите от Ню Джърси и ще излезе тази есен. 
 
 
Албумът маркира първото им значимо издание без китариста Richie Sambora, който напусна групата през 2013. Преди това групата издаде “фен албума” Burning Bridges, след раздялата си с лейбъла Mercury Records. "Не съм го виждал от три години", каза за Sambora в скорошно интервю Bon Jovi. "В един момент той просто спря да идва на работа. Това е цялата истина. Но животът продължава.”
 
В свои предишни интервюта Sambora беше казал, че решението му да напусне е продиктувано от тежките тур графици и животът на път, което според него трябвало да се промени. "Няма лоши чувства помежду ни", уверява Bon Jovi, “да си в рок група не е доживотна присъда. Човек има и други приоритети в живота си, за които трябва да се грижи и това е ОК - споделяш изкуството си, докато искаш,” добавя той. “Не ти се налага да работиш това - ти избираш да го правиш."
 
Самият Bon Jovi признва, че не изпълненията на живо са любимата му част, а изкуството на създаването на една песен. “Когато напиша песен, това е магията. Да създадеш нещо, което ще остане дълги години, след като теб вече те няма, е най-близкото нещо до безсмъртие, на което можем да се надяваме", казва Bon Jovi.

Свързани новини

Нов албум на легендите от Ню Джърси

07.06.2024

Bon Jovi с нова песен

15.03.2024

Коледен поздрав от Bon Jovi

07.12.2023

Bon Jovi с ново видео

19.02.2021

Bon Jovi се завръщат към корените си

04.11.2016