Венета Стоилова се завръща с "Истински ли си?" (видео)

Името на Венета Стоилова е познато на меломаните като едно от лицата създали момичешката поп група B.Voices. Преди години българските "Spice girls” взеха награда в конкурса "Златният Орфей", категория "Млад изпълнител", а в последствие грабнаха сърцата на феновете с проекти като "Мраморна жена" и "Всичко отначало". Сега Венета е готова да разбие класации с новия си авторски проект "Истински ли си".
 
 
Интересна история ражда песента. "Всъщност инициативата за създаването й е на Райчин Генов- разказва Венета- преди време той ми се обади с покана за участие в новия формат на "Златният Орфей" и това беше повод "Истински ли си" да се превърне от идея в мелодична реалност."
 
Композиторът Стамен Янев става музикален копродуцент на проекта, текстът е на Десислава Софранова, а много скоро след създаването на аудиото, писателят-режисьор Радослав Гизгинджиев ("Рай", "Вратите", "Дневниците", "Пеперудите") се заема с видеото.
 
Изборът на Радослав за "диригент" на визията не е случаен. "Потърсих го след като прочетох негова публикация за любовта, която силно ме впечатли- споделя Венета Стоилова- Исках клипът на "Истински ли си" да бъде създаден от човек, имащ същото усещане и възприятие за любовта."
 
Като партньор на Венета за снимките е поканен младият и набиращ все по-голяма популярност актьор Стоян Габровски и… резултатът е впечатляващ! Клипът на "Истински ли си" се превръща в един мини филм за магията наречена любов!

Свързани новини