Васко Василев с отворена репетиция преди концерта в НДК

Васко Василев обяви отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК този петък, информира MySound.bg. Виртуозният цигулар е на турне в България, а концертите, обединяващи фламенкото и испанската музика, започнаха в Панагюрище през септември. Обиколката ще завърши в зала 1 на НДК този петък, 14 октомври.
 
Репетицията ще започне в 16 часа на 14 октомври. Цената на билетите за нея е 30 лв. независимо от мястото в залата. Пропуските се продават в мрежата на Eventim и билетен център НДК.
 
"Изумителна подкрепа от публиката получваме музикантите и аз за това фламенко турне", сподели Васко Василев, който ще бъде на сцената с  Тони Кантеро (китари), Тони Ромеро (пиано) и Хуан Ередия (перкусии) от испанската група Чамбао, а и с фламенко танцьорка.
 
"Много благодаря на мениджмънта на НДК и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта. Това е супершанс за всеки, който желае да има достъп до музиката, а този път наистина направихме своеобразен рекорд като останахме без свободни места 24 дни преди датата на концерта", казва цигуларят.

Свързани новини

Единственият българин на коронацията

23.02.2023

Васко Василев празнува юбилей с концерт

02.10.2020