Лидия Ганева представя България на Детската Евровизия (видео)

Лидия Ганева ще представи страната ни с песента "Вълшебен ден" в 14-то издание на песенния конкурс Детска Евровизия, който ще се проведе на 20 ноември в малтийската столица Валета. 
 
Новата песен, с която Лидия Ганева ще представи България, е с модерно звучене и е близка до вкуса на тийнейджърската аудитория. Музиката и аранжиментът на "Вълшебен ден" са дело на Владимир Ампов – Графа, автори на текста са Владимир Ампов – Графа и Илия Григоров. Посланието на песента е за силата на детските мечти, които могат да превърнат света в по-добро и светло място за живеене. 
 
 
Видеоклипът към "Вълшебен ден" е дело на режисьора Васил Стефанов и неговата амбиция е да представи таланта и уникалността на всички деца. "В клипа има доста вълшебства. Самите деца са вълшебни сами по себе си. Тези, които участват във видеото са феноменални и успяха да покажат това по най-добрия начин. За ограниченото време от 3 минути, исках да има максимален брой деца. Мисля, че е важно ти самият да имаш деца, за да разбереш как да се отнасяш към тях. Другото е да имаш много търпение и да работиш бързо, за да не се изпусне момента", сподели режисьорът. Във видеото към песента участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. 
 
Предстоящото телевизионно шоу ще бъде по-различно от познатите досега.  За първи път спектакълът ще се реализира от три локации и ще започне в по-ранен час от обичайното – 17:00 часа местно време. 

Свързани новини