Плейбек изложи Mariah Carey пред милиони навръх Нова година (видео)

За някои артисти нощта на Нова година може и да е била приятна, но за един човек тя стана сцена на невероятно публичен кошмар. Mariah Carey накара туитър да избухне и да определи кариерата й за "последната жертва на 2016" след катастрофалното й представяне на сцената на Таймс Скуеър в Ню Йорк, случило се пред очите на милиони ТВ зрители.
 
 
 
По време на изпълнението на "Emotions" изпълнителката напълно се размина с плейбека си. 46-годишната дива усети проблема веднага и се опита да синхронизира текста с музиката, но не успя. Същото се случи и докато звучеше друг неин хит - "We Belong Together", когато тя направо млъкна и отпусна микрофона, докато записът, необезпокояван, продължаваше да тече с пълна сила.
Според Mariah вината за всичко била на техническата грешка в апаратурата, заради която загубила връзка с подложката на изпълненията на живо. Певицата обаче не е в бизнеса от вчера и бързо се съвзе, шегувайки се за своя сметка в туитър: "Гадости се случват. Щастлива и здрава нова година на всички! Наздраве за по-честото попадане на първите страници на пресата през 2017!" 

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020