Mariah Carey представя любимите си песни в нова колекция

На 2 октомври Mariah Carey ще зарадва своите почитатели с нов албум - The Rarities. Колекцията от любими песни на суперзвездата представлява музикална ретроспекция от вече издадени нейни записи от 1990 до 2020. За да създаде компилацията, Carey се потапя в архивите си с вечни хитове и съчетава парчета с лично послание. 
 
The Rarities излиза в двоен CD формат, а вторият диск от албума - Live at the Tokyo Dome, ще разкрие неиздавания до момента пълен аудио запис от първия концерт на Carey в Япония, част от турнето "Daydream World Tour" (1996).  
 
В подкрепа на предстоящия си албум, този петък, 21 август, суперзвездата ще представи и сингъла “Save The Day” – чисто нов звукозапис на започнато, но недовършено парче. “Започнах да пиша тази песен още преди години“, разказва тя в записките си към The Rarities, “а посланието й ехти повече от всякога: ‘Заедно сме в това‘”. “Save The Day” съдържа семпъл от вечния хит на Fugees – “Killing Me Softly with His Song” и оригиналните вокали на Ms. Lauryn Hill. Парчето отправя послание към хората да се обединят в името на общото благополучие.
 
Наскоро Carey обяви, че на 29 септември ще издаде свой мемоар - The Meaning of Mariah Carey, който ще се потопи в интимния й живот.

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Марая Кери постави рекорд

02.01.2020