The Chainsmokers представят първия си саундтрак към филма "Words on Bathroom Walls"

The Chainsmokers се превърнаха в изненадващ и успешен играч и във филмовата и телевизионната индустрия. 
 
 
Хитмейкърското дуо  стартира с релийза на документалната лента "Memories", след което основаха Kick The Habit Productions с цел да продуцират филма "Paris", както и новия музикален драма сериал – "Demo".
 
 
Освен това, The Chainsmokers успяха да намерят време, за да продуцират и първия си саундтрак към предстоящия филм "Words on Bathroom Walls", чиято премиера в Щатите е обявена за 21 август. Лентата е базирана на младежкия едноименен роман и разказва историята на Adam (Charlie Plummer) – подрастващ тийнейджър, диагностициран с ментално заболяване, което пази в тайна от съучениците си. В страха си да не бъде разкрит, Adam се сближава с Maya (Taylor Russell), която го вдъхновява да отвори сърцето си и да не позволява на болестта да обсебва живота му. Благодарение на любовта и подкрепата на новата си половинка и семейството си, Adam за първи път вижда светлина в тунела и вярва, че може да се справи с всички трудности по пътя си. 
 
 
Саундтракът към "Words on Bathroom Walls" е колекция от парчета с послание към младото поколение и болките на израстването. Албумът съдържа изцяло нови инструментали на парчета на The Chainsmokers, както и синглите “Push My Luck”, “Somebody” и новата им песен “If Walls Could Talk”, създадена за целите на филма. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.04.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Топ 10 на най-продаваните сингли

07.03.2019

Ново от The Chainsmokers

08.02.2019

The Chainsmokers - "This Feeling"

14.11.2018