Новата музика тази седмица: The Chainsmokers, OneRepublic, Charli XCX, JLo, Maluma и още!

OneRepublic – "One Night In Malibu"
 
Няколко месеца след официалната премиера на студийния им албум Humans, американската поп група OneRepublic изнесе онлайн концерт, озаглавен One Night In Malibu, представяйки най-новото си творчество. 
 
 
Преди броени дни бандата обяви в Instagram, че събитието ще излезе и на аудио запис, а днес вече е факт. 
 
The Chainsmokers - "High"
 
 
След като преди седмица титаните на електронната музикална сцена The Chainsmokers обявиха завръщането си чрез комедийно видео, озаглавено "SORRY, THE CHAINSMOKERS ARE BACK", новият им сингъл е вече достъпен навсякъде. 
 
Charli XCX - "Beg For You"
 
Charli XCX, пусна новия си сингъл ‘Beg For You’, featuring Rina Sawayama. Това е първия път, в който Rina и Charli разботят заедно след години приятество. Лирик видеото е заснето в Лондон, а Charli и Rina дават възможност за поглед към уникално характерния им свят. 
 
 
Нетърпеливо очакваният предстоящ албум на Charli, CRASH, ще излезе на 18 март като пети и последен албум в звикозаписния й договор.
 
JLo ft. Maluma – "Marry Me"
 
Кат Валдес (Лопес) и новоизгрялата музикална сензация Бастиан (Maluma, който прави своя дебют в киното) са буквално най-сексапилната светска двойка на Земята. Те са на път да се оженят пред огромна публика от фенове на церемония, която ще се излъчва по множество платформи. 
 
 
Когато секунди преди церемонията Кат научава, че Бастиан ѝ е изневерил с нейната асистентка, животът ѝ се преобръща и тя загубва почва под краката си точно на сцената, поставяйки под въпрос любовта, истината и лоялността. И заедно с Оуен Уилсън, в ролята на учителя по математика Чарли Гилбърт, двамата напълно непознати се съгласяват да се оженят и след това да се опознаят. Филмът излиза на 11 февруари само в кината.
 
Rosalía - "Saoko"
 
Rosalia представи още един сингъл от предстоящия си албум MOTOMAMI - "Saoko".  
 
 
Последните две колаборации на певицата - "Linda" с доминиканската рапърка Tokischa и "La Fama" с The Wekeend - вече надхвърлят 60 млн. гледания в YouTube. 
 
Пламен Бонев-De La Bona - "Събуди ме"
 
"Събуди ме" е завръщането на De La Bona след успеха му през 2021, като този път заявката за хит е още по-голяма. Самата песен е интересен микс от личностната изповед на Пламен и колаборацията му със страхотен екип от музиканти, режисьори и артисти. 
 
 
"Отне ми 6 месеца, за да направя тази песен. Всичко е минало през мен - от звука, който исках да бъде като от саундтрак на любим филм, през идеята за видеото до самия финал", споделя De La Bona. И разкрива, че "Събуди ме" е метафора, пробуждане от съня на материалното и връщане към това, което сме загубили и забравили в общуването си с природата.

Свързани новини

Задава се мощен нов сингъл

09.04.2024

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

One Republic имат нов сингъл

26.05.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023