Red Hot Chili Peppers се завръщат с нов албум, ето го и първия сингъл

Red Hot Chili Peppers обявиха, че новият студиен албум излиза (без майтап) на 1 април и ще носи името Unlimited Love (Безкрайна любов). 
 
Ако сте фенове на класическите Red Hot, това е парчето за вас - то е като излязло от най-добрите им албуми от миналото и носи същата онази носталгия и неповторима мелодия, която толкова много ни липсваше. Невероятният китарист Джон Фрушанте доказва, че е създаден на този свят, за да прави музика с Антъни (вокали), Флий (бас) и Чад Смит (барабани). 
 
 
Заглавието на албума Unlimited Love също ни се струва много подходящо. С него групата сякаш казва, че наистина обича феновете си, но и обича приятелството, което ги крепи през всичките тези години. Намаме търпение да чуем всички 17 песни.  Режисьор на новото видео на групата е Дебора Чоу, в чиято професионална биография са проекти като The Mandalorian, Better Call Saul, American Gods, Obi-Wan Kenobi.
 
Unlimited Love - съдържание:
01. Black Summer
02. Here Ever After
03. Aquatic Mouth Dance
04. Not The One
05. Poster Child
06. The Great Apes
07. It’s Only Natural
08. She’s A Lover
09. These Are The Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ‘Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo
 
Red Hot Chili Peppers продадоха правата върху музикалния си каталог
 
Ето какво споделиха музикантите в официалния прес релийз за албума: "Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Ние прекарахме хиляди часове, заедно и по отделно, в усъвършенстване на уменията си и си помагахме да направим най-добрия албум, който можем. Антените ни се настроиха към божествения космос и бяхме много благодарни за възможността да бъдем заедно в една стая и отново да се опитваме да бъдем по-добри. Дни, седмици и месеци прекарахме в слушане едни други, композирайки, свирейки свободно и аранжирайки плодовете на тези парчета с голяма грижа и целенасоченост. Звученето, ритъма, вибрациите, думите и мелодиите ни очароваха."
 
И още: "Копнеем да изпратим малко светлина по света, да приповдигнем, свържем и обединим хората заедно. Всяка от песните в новия ни албум Unlimited Love представя нас, отразява гледната ни точка за вселената. Това е мисията на живота ни. Ние работим, концентрираме се и се подготвяме, така че, когато най-голямата вълна дойде, да сме готови да я яхнем. Океанът ни подари могъща вълна и този запис е обобщението на живота ни. Благодарим ви, че слушате. Надяваме се да ви хареса.
ROCK OUT MOTHERFUCKERS!" – Антъни Кийдис, Флий (Бълхата), Чад Смит, Джон Фрушанте"
 
 
В подкрепа на новия си албум Red Hot Chili Peppers се отправят на масивно световно турне това лято (дано да се случи, както е планирано, ще посетят и много градове в Европа). В различните етапи от турнето музикантите ще свирят с колегите си The Strokes, Beck, St. Vincent, HAIM, A$AP Rocky, Anderson .Paak, Thundercat и King Princess.

Свързани новини

Red Hot Chili Peppers с нов сингъл

04.04.2022

Нещо ново от Red Hot Chili Peppers

31.01.2022

Горещи новини от Red Hot Chili Peppers

05.05.2021

"Dark Necessities" завладя класациите

05.08.2016

Red Hot Chili Peppers "Dark Necessities"

24.06.2016