Родните дами ще се качат на сцената на най-красивите мъже в света

Със специална нова хореография най-неустоимите мъже в светa Chippendales ще вдигнат на крака родните дами, превъплъщавайки се в множество различни роли и типажи. 
 
Горещите стрийптизьори ще възпламенят публиката с уникално представление на 18 март в пловдивската Панаирна палата 7 и на 19 март в зала EFE на хотел Маринела в София. Атрактивните танцьори ще се разходят сред публиката, за да изберат различни дами, които да се качат на сцената и да станат част от спектакъла “Best Night Ever”.
 
 
Впечатляващ спектакъл, който може да се мери по размери и мащаби само с продукциите на Бродуей, очаква българската публика след по-малко от месец по време на шоуто на Chippendales. Веднага след края на представлението пък мачовците ще направят специален жест към почитателките си у нас, като се снимат с всяка желаеща. 
 
Още през 80-те години Chippendales започват да си сътрудничат с най-известните сценографи и хореографи в света, които превръщат спектакъла им в истинско изкуство, смесвайки различни елементи от танцовите изкуства, кабарето и театъра. От този момент нататък всички спират да наричат момчетата от трупата просто “стриптийзьори”. 
 
 
Шоуто им “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. 
Билети и за двете дати на вълнуващото представление на Chippendales могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цени на билетите за Пловдив от 50 лв. до 70 лв. и от 60 лв. до 80 лв. за София. 
 

Свързани новини

И Tyson Beckford идва с Chippendales

17.02.2017

Chippendales се завръщат у нас

15.02.2017

Любимците на Mariah Carey отново у нас

07.02.2017

Chippendales: шоу като от Бродуей

05.04.2016