Chippendales се завръщат, за да подарят най-невероятната нощ на фенките си

След миналогодишния успех на шоуто на най-известната група за мъжки стриптийз в света Chippendales у нас, възпламеняващите танцьори се завръщат в България тази пролет с още по-атрактивно представление. Този път легендарните стриптийзьори превземат не един, а цели два български града със световното си турне "Best Night Ever". 
 
Първата им спирка у нас е Пловдив, където страстите ще се разгорещят на 18 март в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир. Само ден по-късно, на 19 март, спектакълът с едни от най-добре изглеждащите мъже в света ще взриви зала EFE на хотел Маринела в София. Билетите вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.
 
Chippendales удържаха на обещанието, което дадоха на дамите у нас по време на зашеметяващия им спеткакъл миналата година, и се завръщат отново с още по-въздействащо шоу. Експлозия от страстни танци, ефектна хореография, уникални костюми и незабравимо присъствие на сцената – всичко това ще накара българките да захвърлят задръжките и да си подарят истинско двучасово удоволствие.
 
Легендарните стриптийзьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 като първата подобна изцяло мъжка трупа. Идеята за танцовото шоу хрумва на Paul Snider. Много бързо Chippendales успяват да се превърнат в поп-културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и започвайки да обикалят целия свят. 
 
Към днешна дата танцьорите от Chippendales са абсолютни легенди в забавлението за жени, като ежегодно привличат на своите събития над 2 млн. зрители.  Неслучайно четири поредни години печелят отличието за "Най-добрия мъжки стриптийз спектакъл в света". С впечатляваща физика и нова, още по-гореща хореография, боговете на дансинга са готови отново да откраднат сърцата на родните дами. 
 
Шоуто на Chippendales "Best Night Ever" е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. 
 
Билети и за двете дати на вълнуващото представление вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цени на билетите: от 50 лв. до 70 лв. за Пловдив и от 60 лв. до 80 лв. за София. 

Свързани новини

Родните дами на сцената на Chippendales

28.02.2017

И Tyson Beckford идва с Chippendales

17.02.2017

Любимците на Mariah Carey отново у нас

07.02.2017

Chippendales: шоу като от Бродуей

05.04.2016