Вокалистката на Evanescence Amy Lee с нов сингъл - "Love Exists" (аудио)

Вокалистката на Evanescence Amy Lee представи новия си солов сингъл  - "Love Exists". Премиерата на сингъла се състоя онлайн под формата на интерактивна картичка "валентинка". Всички фенове на певицата могат да създат своя собствена картичка по случай празника като използват дизайна на сингъла на amyleevalentine.me.
 
Amy Lee направи специално изявление към почитателите си, за вдъхновението и творческия процес при създаването на новия сингъл: "Докато бях в Италия за снимките на видеото към "Speak To Me", се влюбих в песента "L’amore Esiste" на италианската певица Francesca Michielin, след като случайно я чух по радиото. Песента влезе в главата ми, под кожата ми, преследваше ме през целия път обратно към дома. Не спирах да слушам песента и започнах да създавам свой собствен текст на ангLeeски. Споделих идеята си с един от продуцентите, с които работя – сбъдната мечта за всеки артист -  Guy Sigsworth, когото убедих да дойде с мен в Ню Йорк и да създадем специална моя версия на песента. Заедно с Dave Eggar, който направи страхотен аранжимент за щрайх, дадохме живот на песента за по-малко от седмица във Flux Studios" . 
 
 
"Любовта е всичко в живота. Тя се проявява под различни форми. Любовта може да бъде неудобна. Болезнена. Да е по-лесно да я подминем, отколкото да й се доверим. Може ли, ние хората, да сме достатъчно смели и да се обичаме, въпреки болката? Можем ли да се откажем от собствения си цинизъм достатъчно дълго, отвъд отчаянието, неудовлетвореността и страха от неизвестното?! Любовта е навсякъде. Дори и в най-тъмните места. И си струва всичко, заради нея. Любовта съществува", уверява Amy Lee.
 
В допълнение към новия сингъл "Love Exists", песента на Amy Lee "Speak To Me" ще влезе в саундтрак албума към предстоящия драматичен филм "Voice From The Stone", който ще излезе на 28 април на голям екран в САЩ.  
 
Amy Lee в момента е в студио заедно с останалите музиканти от Evanescence. Групата работи по новия си студиен албум, който се очаква да излезе по-късно тази година. 

Свързани новини

Evanescence и Guano Apes идват у нас

15.02.2017

Жена ще замести китариста на Evanescence

12.08.2015