Васил Найденов с ефектен спектакъл на 14 февруари

На 14 февруари Васил Найденов ще поднесе взривяващ спектакъл в столичната Rainbow Plaza, специално за празника Свети Валентин. Изпълненията на великите му, неостаряващи песни, посветени на любовта, ще се разгърнат под съпровода на лайв бенд. 
 
От няколко седмици екипът на музикалната легенда подготвя тематичен репертоар за Деня на влюбените и обещава заряд от енергия, емоции и магия, които ще превърнат вечерта в незабравимо преживяване. Заедно с Васил Найденов, на сцената ще излезе легендарният композитор и пианист на ФСБ - Константин Цеков, носител на "Грами" от 1989, като продуцент и автор на аранжиментите на емблематични песни като “Телефонна любов”, “Чудо”, “А дали е така”... 
 
В бенда ще вземат участие и музикантите Момчил Косев (бас китара и бек вокал), Мариела и Станислава (беквокали). Преди началото на ексклузивния лайв, зад пулта в Rainbow Plaza ще застане DJ Kaiski. 
 
Духът на празника ще завладее Веси Бонева. Поп дивата подготвя специално шоу с авторски песни и кавъри на световни любовни хитове, с участието на своя балет, Светлин Къслев (пиано/саксофон) и Щерион Пилидов (китара). Младата поп звезда ще поднесе и специален музикален подарък на публиката за Свети Валентин - взривяващ дует с Васил Найденов.
 
Rainbow Plaza ще отвори врати в 20:00 часа. Билети за събитието могат да се закупят онлайн и в мрежата на Eventim, както и на място. Цени от 30 до 95 лева. 

Свързани новини

До края на март в Строежа

22.03.2024

Рестарт на live сезона в Joy Station

26.04.2021

Концертът на Васил Найденов се мести

29.10.2020

Васил Найденов с клубен концерт

15.10.2020