Рестарт на концертния сезон в Joy Station с Миро и Васил Найденов

Ексклузивна за София промоция на Миро и най-дълго очакваният концерт на Васил Найденов са сред акцентите в пролетния календар на Joy Station. Столичният клуб рестартира програмата си с поредица от ексклузивни премиери в областта на стендъп комеди шоутата и музиката.
 
Впечатлен от техническите параметри на сцената, създадена да задоволи претенциите на всяка глобална звезда, Миро избра Joy Station за представянето на новия си албум Мироглед. Участието му на 15 май е логично продължение на напълно разпродадения гиг в Античния театър през септември 2020-та. 
 
 
На 29 май своя урок по вокално майсторство в Студентски град ще изнесе големият Васил Найденов. В продължение на два часа златните му хитове ще ни пренесат в едно по-добро духовно измерение. Събитието бе отлагано 4 пъти заради пандемичните мерки, които наложиха системно затваряне на нощните клубове в кратък интервал от време, и е почти разпродадено – ограничен брой билети за него във ВИП (60 лв) и Стандарт (45 лв) категории се продават на касите на „Фантастико“.
 
В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи на 50 % от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg, Ticketportal.bg, URBO и на място в Joy Station. 

Свързани новини

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро събра хитовете си в албум

28.04.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022

Миро и ALMA изненадват с дует

13.06.2022