Деница Караславова ни представя на международния конкурс "Нова вълна"

Деница Караславова е българският глас, който ще ни представи на фестивала "Нова вълна" в Сочи в периода от 19 до 25 август. Красивата и талантлива певица се класира на полуфиналите в края на миналата седмица (21-22 април), и вече се подготвя за участието си в музикалния форум.
 
Деница Караславова представи дебютния си сингъл "Може да ми се обадиш"
 
Деница Караславова е участник в петия сезон на "Гласът на България". След блестящото си предсатяне в предаването, подписва договор с лейбъла Монте Мюзик. С първия ѝ сингъл "Можеш да ми се обадиш" Деница дава заявка да се превърне в едно от лицата на българската музикална сцена. Следват още успешени проекти – "Сълзи от олово" и "Mon Ami".
 
 
През последните две години Деница е част от артистичния състав на мюзикъла на Софийска опера "Клетниците", превъплатена в ролята на Епонин. Партнира си с Орлин Павлов, Владимир Михайлов, Весела Делчева, Атанас Сребрев и други, а екипа на постановката е възхитен от певческия и артистичния ѝ талант.
 
Деница Караславова представи третия си сингъл "Mon Ami"
 
Сцената на мащабното музикално събитие "Нова вълна" е истинско предизвикателство за всеки млад артист. В периода от 19 до 25 август Олимпийския парк в Сочи ще посрещне таланти от цял свят, а в специлните вечери на събитието гостуват световната оперна прима Анна Нетребко, големите звезди на руската съвременнна музика Филип Киркоров, Ани Лорак, Zivert, Niletto, Дима Билан и други.  
 
Междувременно Деница работи върху нови сингли, рестартира концертните си изяви и участва в уеб сериала "GoBoy”, излъчван в популярния YouTube канал "Типично".

Свързани новини

Деница Караславова с втора награда

26.08.2021

Деница Караславова на крачка от награда

25.08.2021

Деница Караславова с трети сингъл

11.06.2020

Деница Караславова с втора песен

12.04.2019

Деница Караславова с дебютен сингъл

01.11.2018


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0