Деница Караславова на крачка от награда в престижния фестивал "Нова вълна"

Красивата и талантлива певица Деница Караславова е българският представител на мащабния музикален форум "Нова вълна" – Русия. Фестивалът се провежда в три кръга – в първият изпълнителите представят международен хит, във втората - национален, а във финалната вечер представят своя песен. 
 
 
Деница е най-младият участник в "Нова вълна". Това лято красивата пловдивчанка навърши 19 години, но това не попречи на убедителното ѝ присъствие на сцената. В първата вечер на конкурса нашето момиче изпълни "Bang, Bang" на Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj и се класира на трето място с 85 точки. За втората част от конкурса, Деница избра безкомпромисния хит "If Love Was a Crime”, който през 2016 донесе на Поли Генова четвъртото място на Евровизия. За това ѝ изпълнение журито отстъди 88 точки и така с общ резултат от 173 точки българката е на крачка от първото място, където към момента се намира арменският представител SARO (179 т.).
 
Деница Караславова представи втора самостоятелна песен
 
Във финалната вечер от конкурса Деница Караславова ще представи песента "Queen of the Drama”. За създаването ѝ от Монте Мюзик се довериха на руския изпълнител и автор Георг Юкханов и австралийките Шеридън и Лорън Харви, които добре познават вкусовете и предпочитанията на руската аудитория.
 
Деница Караславова представи дебютния си сингъл "Може да ми се обадиш"
 
Важно за класирането на Деница Караславова, освен одобрението на журито, е гласуването на феновете. Регистрацията е съвсем лесна, а подкрепата си за Деница може да дадете като натиснете сърчицето до снимката ѝ и потвърдите.

Свързани новини

Деница Караславова с втора награда

26.08.2021

Деница Караславова отива на "Нова вълна"

26.04.2021

Деница Караславова с трети сингъл

11.06.2020

Деница Караславова с втора песен

12.04.2019

Деница Караславова с дебютен сингъл

01.11.2018