Деница Караславова представи втора самостоятелна песен

"Сълзи от олово” е името на втория сингъл на 16-годишната Деница Караславова, който тя издава като част от музикалния лейбъл Монте Мюзик. Звездата на красивата певица изгря с участието й в най-гледаното музикално телевизионно риалити в родния ефир. Талантът й не остана скрит за феновете и продуцентите от Монте Мюзик, с които тя подписа договор. 
 
 
Още с първия си сингъл "Може да ми се обадиш” Деница даде заявка за сериозно присъствие на музикалната сцена. Ритмичната "Сълзи от олово" също има потенциал да заеме своето място сред българските хитове. Музиката е на Светлин Къслев, а финални щрихи към нея добавя и Графа, който се включва и в написването на текста заедно с Еванджелин и самата Деница. 
 
Освен убедителното й вокално изпълнение и ослепителната й визия в клипа, феновете ще видят как Деница танцува редом с танцьорите от No Name Dance Agency с хореограф Росица Терзийска. Режисьор на цветното видео е Люси Иларионов.
 
Българската изпълнителка е в селекцията на полуфинала на престижния руския песенен фестивал "Нова вълна". На  20 и 21 април тя ще е на полуфиналите в Москва, които могат да я отведат на голямата сцена в последния кръг на фестивала в Сочи.

Свързани новини

Деница Караславова с втора награда

26.08.2021

Деница Караславова на крачка от награда

25.08.2021

Деница Караславова отива на "Нова вълна"

26.04.2021

Деница Караславова с трети сингъл

11.06.2020

Деница Караславова с дебютен сингъл

01.11.2018