Мария Бакалова най-красивата на Оскарите

Българската звезда в Холивуд - 24-годишната актриса Мария Бакалова не получи Оскар за ролята си "Borat Subsequent Moviefilm", но беше коронясана като най-елегантната дама на вечерта!
 
Бакалова изглежда беше измислила най-лесния начин да спазва двуметрова социална дистанция, като облече рокля простираща се на широчина шест метра. Това пише шеговито в материал BBC, като добавя, че роклята на Louis Vuitton, която носи младата актриса е направена от 100 метра тюл - лек мрежест материал - съчетан с декорация от перли и дълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица. Vanity Fair пък избра Бакалова, за да покаже приготовленията на звездите зад кулисите. "Тя разказва историята на истинска принцеса", пише модното издание за красивата българка. 

Оскари 2021: Без награда за Мария Бакалова, триумф на "Земя на номади"

 
 
Ако някой спечели от появата си на червения килим тази година, това е Мария, пише още BBC за българската актриса. Престижната медия припомня, че ролята й в сатирата "Борат 2" е пълна противоположност на фината и изтънчена красота на една истинска холивудска икона, която демонстрира Бакалова.

 
А ако вярваме на друга кинозвезда - Брад Пит, Бакалова ще се превърне в голяма звезда. Актьорът специално я приветства от сцената на Оскарите, връчвайки наградата за второстепенна роля на южнокорейската актриса Юн Ю-джун. 

Свързани новини

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Мария Бакалова с нова роля

30.11.2023

Мария Бакалова се снима с Жан Рено

11.05.2023

Нова лента с Мария Бакалова

11.01.2023

Идва краят на "Пазители на галактиката"

06.12.2022