Нина Николина изправи на крака публиката с "Ти ли си майстор Манол" (аудио)

Нина Николина изправи на крака австрийската публика и българската общност във Виена на Националния празник на България 3 март. По покана на Българското посолство в Австрия, изпълнителката изнесе концерт с български народни песни в съвременен аранжимент и завладяващи акапелни изпълнения. 
 
 
Празничният концерт се сътоя в Българския културен институт "Дом Витгенщайн" Виена. На събитието, присъстваха  посланик д-р Иван Сираков, епископ Антоний - митрополит на Българската Западна и Средноевропейска епархия, много българи и популярни личности от сферата на културата и изкустовото във Виена. 
 
 
След световния отзвук за копродукцията на Белгия, Холандия и България "Белгийският крал" /филмът е включен в програмите  на 20 фестивала по целия свят/ на 9 март в Зала 1 на НДК е премиерата за България. Във филма Нина Николина се превъплащава в ролята на българската народна певица Ана, която спечелва сърцето на белгийския крал. Лентата, в която Нина Николина прави своя кинодебют, събра овациите на публика и критика. 
 
 
Нина Николина бе сред специалните гости на световната премиера на филма на кинофестивала във Венеция и Маракеш. 

Свързани новини

Нина Николина представя "Сън"

18.05.2021

Нина Николина - "Тебе да вземем"

08.07.2020

Нина Николина с нов сингъл и клип

18.04.2017