Излезе колекция с най-популярните филмови теми на Hans Zimmer

На пазара излезе колекцията Hans Zimmer - The Classics, която събира за първи път някои от най-великите филмови теми, създадени от един от най-талантливите музиканти на нашето време и водещ филмов композитор – Hans Zimmer.
 
 
Специално за колекцията всички композиции са преаранжирани в нови, вълнуващи аранжименти, за да бъдат изпълнени от някои от най-популярните класически музиканти в света: китайската суперзвезда на пианото Lang Lang; магьсниците на челото 2CELLOS и Tina Guo; виртуозните цигулари Maxim Vengerov и Lindsey Stirling; носителката на награда BRIT, саксофонистката Amy Dickson; световноизвестния джаз тромпетист Till Broenner; групата Piano Guys с впечатляващите вокали на поп певицата Leona Lewis.
 
 
Hans Zimmer - The Classics - cъдържание:
1. Main Theme (From ‘The Dark Knight Rises’) feat. Lindsey Stirling   
2. Main Theme (From ‘Pirates of the Caribbean’) feat. The Piano Guys   
3. Gladiator Rhapsody (From ‘Gladiator’) feat. Lang Lang   
4. Main Theme (From ‘Crimson Tide’) feat. Till Broenner   
5. Time (From ‘Inception’) feat. Tina Guo   
6. This Land (From ‘The Lion King’) feat. Amy Dickson   
7. Now We Are Free (From ‘Gladiator’) feat. Leona Lewis   
8. Flight (From ‘Man of Steel’) feat. Lang Lang and Maxim Vengerov   
9. Light (From ‘The Thin Red Line’) Maxim Vengerov   
10. The Battle Scene (From ‘Gladiator’) feat. Khatia Buniatishvili   
11. Mombasa (From ‘The Inception’) feat. 2CELLOS   
12. The Docking Scene (From ‘Interstellar’) feat. Roger Sayer   
 
 
Тази дълго чакана от феновете колекция на Zimmer за пореден път разкрива изключителното многообразие в творчеството на композитора, превърнало го в истински властелин на жанра, с незабравимата музика от филмите "Черният рицар: Възраждане", "Интерстелар", "Карибски пирати", "Човек от стомана", "Тънка червена линия", "Гладиатор", "Цар Лъв" и други.
 
 
Hans Zimmer - The Classics е страхотна колекция с хитовете на един от най-обичаните и успешни композитори в Холивуд. Албум, който ще зарадва легионите от почитатели на Hans Zimmer по целия свят. Композиторът е сред пионерите в използването на новите технологии, интегрирайки по виртуозен начин света на електронната музика с класическите оркестрални аранжименти.
 
 
Hans Zimmer е написал музиката към повече от 120 филма, донесли над 24 милиарда американски долара в бокс офисите по света. Той получава Оскар за музиката към филма "Цар Лъв". Саундтракът до момента се е продал в над 15 милиона копия (от премиерата си в началота на 90-те години на миналия век). Hans Zimmer е носител на множество отличия (Златен глобус, Грами, награда за цялостен принос във филмовата музика на NBR, наградата "Хенри Манчини" за цялостен принос на ASCAP, BRIT) са само част от тях. 
 
 
През пролетта на 2016 година Hans Zimmer реализира първото си европейско турне, което включваше собствена група, симфоничен оркестър, хор и солисти.

Свързани новини

Alan Walker сбъдна мечтата си

19.05.2020

Hans Zimmer разтърси Уембли Арена

14.04.2016

Гласът на Цар Лъв идва с Hans Zimmer

24.02.2016

Купи концертни билети с отстъпка

14.12.2015

Hans Zimmer за първи път у нас

04.11.2015